O NAS


Spoznajte zgodbo družinskega podjetja OZNAKA

Že 30 let, več sto projektov in zadovoljnih naročnikov


Ekipa Oznake zagotavlja vse za popolno označevanje prostorov: tehnično znanje, nasvete, oblikovanje in vgradnjo.

Z bogatimi izkušnjami ter zadovoljnimi strankami jamčimo kakovost.

Naše tehnično in oblikovalsko znanje nam daje izjemno konkurenčno prednost. S strokovno ekipo tako rešujemo tudi najzahtevnejše izzive.

Prihranite vaš dragoceni čas in nam zaupajte vaše izzive pri postavitvi označevalnih sistemov.

To je naše poslanstvo in z veseljem pomagamo.

Tanja Štrukelj

dizajnerka vizualnih komunikacij, solastnica podjetja

Že od malih nog sem občudovala očetovo ustvarjalno delo, kar me je kasneje pripeljalo do tega, da sem se zaposlila v očetovem podjetju. Podjetje in moj oče sta bila med pionirji na področju označevanja v širši regiji. Z leti sem tudi sama nabirala izkušnje v svetu označevanja in dizajna pod okriljem družinskega podjetja, takrat prvega in edinega specializiranega za področje označevanja.

Po uspešno končanem študiju vizualnih komunikacij sva z Aleksandrom ustanovila svoje podjetje, v katerem se lahko še bolj posvetim ustvarjanju novih zgodb v označevanju in oblikovanju kreativnih oznak.

Tako lahko skozi leta izkušenj in z dodatnim izobraževanjem rečem, da smo resnično strokovnjaki na svojem področju. Leta izkušenj in uspešna združitev oblikovalskega in tehničnega znanja nam daje prepoznavno prednost na trgu.

Aleksander Gošnak

direktor in solastnik podjetja

Še ko sem bil otrok, sem vedno rad nekaj ”šraufal” in užival ko mi je oče pokazal prve prijeme, kako se popravi kolo. Vedno sem rad vse popravil sam. Včasih tudi neuspešno, ampak na napakah se učimo. Zato sem se tudi odločil, da se tehnično izobrazim.

Prvih 10 let kariere sem nato delal v prodaji in marketingu. Predvsem pa v mednarodni trgovini, kjer sem si nabral veliko izkušenj. Kasneje sem se pridružil družinskemu podjetju, kjer sem novo ljubezen našel v reševanju izzivov pri projektih označevanja. Izredno mi je všeč, ker je vsak projekt nekaj novega in nov izziv. Nikoli dolgočasno. Moja ljubezen do tehnike in tehnično znanje, ki sem ga izpopolnjeval skozi leta sta mi pri poslu z označevanjem v zadnjih več kot 20 letih izredno pomagala.

Uživam v vedno novih izzivih, ki mi jih prinašajo novi projekti. Od zelo velikih pa do manjših projektov. Za sabo imam že več sto projektov označevanja, zato vam na tem področju lahko ponudimo veliko znanja in izkušenj.

NAŠA ZGODBA


Družinsko podjetje Oznaka je mlado po duši,

vendar zelo zrelo in izkušeno podjetje, katerega korenine segajo že v prejšnjo generacijo.


Na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj vam lahko ponudimo celovito rešitev pri označevanju prostorov in stavb ter celostni podobi vašega podjetja.

Na enem mestu dobite vse, kar se tiče označevana vaših prostorov. Vso potrebno tehnično znanje, nasvete, odgovore na vsa vprašanja okoli označevanja, oblikovanje in nenazadnje kvalitetno vgradnjo. Vse to podkrepljeno z dolgoletnimi izkušnjami na več sto projektih ter s številnimi zadovoljnimi strankami.

Tehnična in dizajnerska usposobljenost dajeta podjetju veliko konkurenčno prednost. Aleksandrova tehnična podkovanost skupaj s Tanjino ustvarjalnostjo učinkovito izvede označevanje objekta, čeprav se zdi še tako zahtevno. Običajno za to potrebujete arhitekta, notranjega oblikovalca in še koga. Pri Oznaka d.o.o. to na področju označevanja objektov, dobite na enem mestu. Ponudimo vam vse odgovore za pripravo učinkovitega označevanja in vodenja po vašem objektu.

Naše prednosti so ustvarjalno in odprto razmišljanje, poznavanje problematike označevanja ter možnost izdelave oznak od začetka do konca na enem mestu, kar za vas pomeni cenovno ugodnejše rešitve. Za nami je veliko število izvedenih projektov za velike in uveljavljene svetovne znamke.

V izziv so nam najzahtevnejši projekti, prav tako pa z veseljem prevzamemo tudi manjše.
Naše reference so razlog za vaše zaupanje.

REFERENCE


Naše reference so razlog za vaše zaupanje

ŽELITE (P)OSTATI VIDNI?