Označevanje.

Pri označevanju prek raznih vizualnih elementov uporabnika vodimo do želenega cilja. Če so oznake na pravem mestu in pritegnejo uporabnika, je cilj dosežen. Vedno poudarjamo, da dobro izdelano označevanje podjetju da dodatno vrednost. Oznake so lahko informativnega značaja, taki primeri so razni zemljevidi, načrti in pravila; usmerjevalne oznake nam pokažejo pot do določenega cilja; pri označitvenih oznakah pa gre za označitev nekega prostora. Ne smemo pa zanemariti niti varnostnih oznak, kot so požarne oznake, oznake izhodov in opozoril ter ne nazadnje prometne oznake.

Notranje označevanje

Na področju notranjega označevanja prostorov in stavb vam lahko ponudimo celovito storitev. Po naročilu izdelamo vratne, stenske, viseče, konzolne ali samostoječe table. Pri izvedbi označevanja zagotavljamo sistemske rešitve v okviru vrhunskega označevalnega sistema SPANDEX ter po meri izdelane označevalne sisteme. Pri izdelavi slednjih uporabljamo najrazličnejše tehnologije in materiale, kot so aluminij, nerjaveče jeklo, steklo, akrilno steklo, dibond ter veliko drugih.

Zunanje označevanje

Naša bogata ponudba zunanjega označevanja stavb vam zagotavlja širok nabor najboljših rešitev. Izdelujemo table različnih oblik in dimenzij, neosvetljene ali osvetljene, vse po želji naročnika. Pri izdelavi lahko uporabimo najrazličnejše tehnologije in materiale, kot so aluminij, nerjaveče jeklo, steklo, akrilno steklo, dibond ter veliko drugih.

Grafika na površinah

Danes lahko z zanimivo grafično rešitvijo dodamo prostoru svežino in sodoben videz. Opremljamo steklene površine, predvsem iz varnostnih in dekorativnih razlogov, prav tako pa tudi vse druge površine. Opremljamo jih predvsem s folijami, peskanimi ali barvnimi oziroma večbarvnimi printi raznih grafik ter fotografij, grafika pa je lahko tudi barvana, kar je še posebej primerno za garaže oziroma grobe stene.

Reliefni napisi

Pri označevanju velikokrat uporabimo samostojne reliefne napise, ki jih izdelujemo iz različnih kakovostnih sodobnih materialov. Črke so izdelane natančno ter po meri in željah naročnika.