OZNAČEVANJE


Če so oznake na pravem mestu in pritegnejo uporabnika, je cilj dosežen.

Označevanje prek raznih vizualnih elementov uporabnika vodi do želenega cilja. Če so oznake na pravem mestu in pritegnejo uporabnika, je cilj dosežen. Vedno poudarjamo, da dobro izdelano označevanje podjetju da dodatno vrednost. Vrednost podjetju pa doda tudi naša celostna storitev - vse na enem mestu za učinkovito označevanje prostorov. Medtem ko mi strokovno opravimo svoje delo, se vi lahko posvetite svojemu. 

Oznake so lahko informativnega značaja, primeri informativnih oznak so razni zemljevidi, načrti in pravila. Usmerjevalne oznake nam pokažejo pot do določenega cilja. Pri označitvenih oznakah pa gre za označitev nekega prostora. Ne smemo pa zanemariti niti varnostnih oznak, kot so požarne oznake, oznake izhodov in opozoril ter ne nazadnje prometne oznake.

Notranje označevanje


Na področju notranjega označevanja prostorov in stavb vam lahko ponudimo celovito storitev. Po naročilu izdelamo vratne, stenske, viseče, konzolne ali samostoječe table.

Pri izvedbi notranjega označevanja zagotavljamo sistemske rešitve v okviru vrhunskega označevalnega sistema SPANDEX ter po meri izdelane označevalne sisteme. Označevalni sistem Spandex je odlična izbira tako za osebno kot poslovno rabo za tiste, ki iščejo trajen, visokokakovosten označevalni material, ki lahko prenese preizkus časa. Pri izdelavi slednjih uporabljamo najrazličnejše tehnologije in materiale, kot so aluminij, nerjaveče jeklo, steklo, akrilno steklo, dibond ter veliko drugih.

Več

Zunanje označevanje


Naša bogata ponudba zunanjega označevanja stavb vam zagotavlja širok nabor najboljših rešitev. Izdelujemo table različnih oblik in dimenzij, neosvetljene ali osvetljene, vse po želji naročnika. Pri izdelavi lahko uporabimo najrazličnejše tehnologije in materiale, kot so aluminij, nerjaveče jeklo, steklo, akrilno steklo, dibond ter veliko drugih.

Tako kot pri notranjem je tudi pri zunanjem označevanju bistvena vloga označevanja vhodov in izhodov do usmerjanja ljudi v določena območja. Pomaga pri ustvarjanju določenih območij za različne dejavnosti, označuje pretok pešcev in zagotavlja skladnost z varnostnimi predpisi.

Več

Grafika na površinah


Grafika na površinah lahko s premišljeno grafično rešitvijo doda prostoru svežino in sodoben videz. Opremljamo steklene površine, predvsem iz varnostnih in dekorativnih razlogov, prav tako pa tudi vse druge površine. Opremljamo jih predvsem s folijami, peskanimi ali barvnimi oziroma večbarvnimi printi raznih grafik ter fotografij. Grafika pa je lahko tudi barvana, kar je še posebej primerno za garaže oziroma grobe stene.

Foliranje je ena najbolj priljubljenih tehnik, ki se uporabljajo za nanašanje grafik na površine. Ta postopek vključuje uporabo tanke, prožne folije, ki se nanese na površino s pomočjo toplote in pritiska. Folije prihajajo v različnih barvah in zaključkih, vključno s mat, sijajnim, kovinskim in holografskim. Foliranje je odličen način za dodajanje dotika eleganci ali glamurju na pohištvo, stene ali okna.

Več

Reliefni napisi


Pri označevanju velikokrat uporabimo samostojne reliefne napise, ki jih izdelujemo iz različnih kakovostnih sodobnih materialov. Črke so izdelane natančno ter po meri in željah naročnika.

Reliefni napisi ali 3D napisi so učinkovit način za izboljšanje vizualne privlačnosti in prepoznavnosti vašega podjetja ali blagovne znamke. Izdelani so iz različnih kakovostnih sodobnih materialov, ki so odporni na različne vremenske pogoje in se lahko uporabljajo tako za notranje kot zunanje označevanje.

Reliefni napisi se izdelujejo s posebno tehnologijo graviranja, ki omogoča izdelavo reliefnih oblik in napisov na različnih materialih, kot so les, steklo, kovina in plastika. Ta tehnika zagotavlja edinstven in prefinjen videz, ki bo zagotovo pritegnil pozornost vaših strank ali poslovnih partnerjev.

Več

OZNAKE NA KLJUČ


Vse na enem mestu


IZVEDBA V PRAKSI IN SLIKI


Ekipa Oznake v akciji na terenu -
ker vaše zaupanje vzamemo resno


Kot ekipa smo odlično usklajeni in vsak član prispeva svoje znanje in spretnosti, da skupaj ustvarimo najboljše možne rezultate. Z vzajemnim sodelovanjem in podporo si prizadevamo za učinkovitost in kakovost pri izvedbi projektov. To povezanost in sinergijo v naši ekipi čutimo vsak dan, kar nam omogoča, da smo še bolj učinkoviti in uspešni pri opravljanju našega dela.

Delo v zaključni fazi in na terenu je eden temeljnih gradnikov uspešno zaključenega projekta. Prevzamemo celoten projekt od ideje do izvedbe, da se vi lahko posvetite svojemu poslu in prihranite svoj dragoceni čas.

Medtem ko mi strokovno opravimo svoje delo, se vi lahko posvetite svojemu.

OZNAČEVANJE STAVBE


Zakaj nujno potrebujete strokovnjaka, ko se odločate za označevanje stavbe?

Da najamete strokovnjaka v procesu projektiranja označevanja – označevalnih sistemov v stavbi ali zunaj je pomembno iz več vidikov. Pred kratkim smo prejeli sporočilo znanke Nine, ki je tako povzela svojo izkušnjo v enem izmed znanih slovenskih hotelov:

“Zdravo Aleksander. A ste vi že kaj sodelovali s tem hotelom? Ker sem bila danes na poslovnem sestanku pri njih in sem komaj našla toaletne prostore, pisarno uprave, da ne govorim o tem, da sem se skoraj izgubila v njihovi parkirni hiši… Sem jim že pisala o svoji izkušnji, ker kolegica dela pri njih in vas priporočala. Prosim pojdite v akcijo. Bar v hotelu mi je super za sestanke, krasni zaposleni in lokacija je dostopna, ne bi pa želela vseh, s katerimi bom sestankovala, usmerjati na vsakem vogalu… Zdaj šele razumem, ko mi kdaj rečeš, da oznake opaziš šele takrat, ko jih ni.”

Več

Primer uporabniške izkušnje v dobro označeni stavbi


Dober primer uporabniške izkušnje v dobro označeni poslovni stavbi se lahko nanaša na različne vidike, ki vplivajo na zadovoljstvo uporabnikov. Eden izmed najpomembnejših vidikov je hitro in enostavno iskanje iskanega prostora.

V primeru dobre uporabniške izkušnje je poslovna stavba jasno označena z oznakami, ki omogočajo enostavno navigacijo po stavbi. Na voljo so jasne in pregledne karte, ki olajšajo iskanje prostorov, dvigal in drugih storitev v stavbi. Prav tako je na voljo zadostno število dvigal in stopnišč, da se lahko uporabniki hitro in enostavno premikajo po stavbi.

Več

ŽELITE (P)OSTATI VIDNI?